AboutMie, joka kirjottelen täällä, oon 20-vuotias rovaniemeläinen Anna Maria, joka vuonna 2012 oli vielä vahvasti sitä mieltä, ettei halua koskaan muuttaa Helsinkiin. Vaan kuinkas sitten kävikään? Kodiksi voin nykyään kutsua myös jo toista kotia Helsingissä, jonne koitan päivä päivältä sopeutua enemmän Lappia itestä hukkaamatta.

Rakastan punasta huulipunaa ja Marimekkoa. Vapaa-aikaa vietän usein partiohommissa tai laulamalla yhtäkkiä yksin, mutta niiden lisäksi harrastan epäsäännöllisen säännöllisesti valokuvaamista. Ihmisenä oon "Consider it done" -asenteella elävä perfektionisti, joka tykkää ihastumisen tunteesta. Kaverit on aiemmin kuvaillu minua mm. sanavalmiiksi, ystävälliseksi ja kuplivaksi, mutta samalla hillityksi ja ambivertiksi. 

Bloggaamista takana on jo vuodesta 2010, jolloin pistin pystyyn kovin rakkaan annadelen. Sinne on ikuistettu minun teinivuodet ja elämää Rovaniemellä. Revontulia rappukäytävässä on puolestaan tiivistetysti minun Helsinki-elämä (ja äitin huolestumisten vähentämistä).

Valmistuin 2016 keväällä kuvataidelinjalta lukiosta, ja sen jälkeen tähtäimessä on ollut viestinnän opiskeleminen. Tällä hetkellä se on vielä kuitenkin unelma, jonka alapuolella tuun kirjaimellisesti työskentelemään. Kaikesta huolimatta oon sopivasti onnellinen elämästä.

Rakkauskirjeet ja muut mietinnät voi lähetellä mulle osoitteeseen enbuske.anna@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan nätisti ja muita ajatellen! ♥ Henkilökohtaisemmat rakkauskirjeet voit myös lähettää sähköpostilla enbuske.anna@gmail.com.